Skottdagen

Enligt gammal tradition får giftassugna kvinnor bara fria på skottdagen. Och då har damerna trumf på hand. Den man som tackar nej bör dra sig ur med hjälp av en dyrbar gåva.

Detta har varit kvällens samtalsämne.. hmm.. Har haft en lång tråd på facebook.. måste bara kopiera den, dock har man inte slutat skriva ännu hehe..

Jaha..skottdagen idag.. ska man fria då eller?? :p svar NEJ Oskar har ju 1460 andra dagar på fyra år att ta hand om den saken..



Ja tyvär får jag j inte friat idag i vilket fall, men skönt att jagslipper. Får då kan ingen lägga skulden på mig hihi.. Men samtidigt kanske det är väldigt tidigt att gifta sig, det är ju flickdömmen som man haft sedan man föddes. Tänk när den dömmen är färdig, vad ska man vänta på och drömma om då? Ja förutom barn? Att gifta sig är på något sätt de sista man gör av alla "delmål" man har i livet. Låter väldigt konstigt kanske men på något sätt är det ju så.. När man var mindrre och började tänka mer på sånt var de ju jättestort att börja skolan, sedan gå ur 6an och komma till den stora skolan. Sedan var det dags att konfirmera sig. Nä det var färdigt så var det dags att börja gymnasiet... vänta på det sista året där...året som student med allt vad det innebar och självklart studenten..detta skulle ge fast jobb.. Vad kommer sen?? Jo det var att träffa rätt kille förlova sig, gifta sig, skaffa barn och sedan begravas. Detta var liksoom de stora grejerna man tänkt på om man då bara tog hänsyn till sigsjälv. Sedan är det klart att det händer mycket annat stort på vägen men..

Tankarna har inte direkt lyst med sin frånvaro idag utan de har bara sprutat ut. Jag hade nog inte tänkt på det om jag inte fått dedär smset imorse.. Det varr från Oskar som skrev med glimten i ögat..."Ska du fria idag ? Puss Puss" Jag undrar hur han kommer att reagera när han får syn på facebooktråden haha!!

Hur som vill jag bara klargöra att gifta sig eller inte. Älskar min Oskar hur det än blir, när det än blir... ;)


Ha det så underbart bra!!!!
Puss på er!!!