Lovis första jul

Då har den passerat, Lovis första jul. Helt fantastiskt att äntligen få fira jul med sin efterlängtade dotter. Och tänk att hon snart varit här hos oss i snart ett helt år. 
Julafton firade vi i strömstad. Men vi vaknade upp hemma och gjorde oss färdiga för färd norrut. Blev några foton på Lovis vid vår fina gran.Dock var hon väääldigt sugen på att öppna alla spännande paket som låg därunder.
 
 
 
Första stoppet i Strömstad blev hos Lovis mormor och bestefar. Även min bror med familj styrde dit på förmiddagen. Dit kom även tomten och hälsade på. Lovis tyckte tomten var urkul. Hon skrattade, och hon skrattade och hon skrattade lite till. Lovis älskade tomten, klämde hans näsa och drog fingrarna i skägget. Mindre rolig tyckte Ebba att tomten var. Hon blev jätte skeptisk, lite rädd och tårarna var nära, lite mer normalt sätt att se på en konstig stor man med mask, skäg och som pratar med en mörk stämma och rör sig konstigt, skulle jag vilja påstå.
 
 
Ebbas första möte med tomten :)
 
 
Lovis första möte med tomten :)
 
 
Här är tomten :)
 
 
Lovis med ett av alla paket, tryggt hos sin far.
 
 
Mamma fick paket av tomten.
 
 
Ett tappert försök till att få barnen på bild med tomten.
 
 
Mamma med sina älskade barnbarn.
 
Jambo framför granen.
 
Efter tomten och paketöppning åt vi mat och sedan bar det av till nästa stopp, Lovis morfar. Dit åkte även min bror med familj. Niklas hade extremt bråttom dit för han ville inte missa en sekund av kalle anka, dock slocknade han i soffan när det började, haha!! 
Vi bytte paket där och åt lutfisk och sedan åkte vi tillbaka till Lovis mormor och bestefar. Där lekte vi en massa och när det var dags för Lovis att sova så gick hon och la sig med pappsen och jag och mamma åkte en sväng till stan för att gå på midnattsmässan. Det var riktigt mysigt. Och skönt att få göra något själv med mamma också faktiskt!
 
 
Lovis och Ebba hjälper morfar/farfar att öppna hans paket.
 
 
Ebba står och filurar.
 
 
Lovis med sin nya julklapp från Ellinor :)
 
 
Morgonmys med mormor ♥
 
 
Juldagsfrukost, vart får jag sitta tro?? ;)