Baby massage

Då har Lovis somnat.. Tror hon kanske kommer sova en stund nu. Har varit hemifrån en bra stund idag ändå. Gick till vårdcentralen och lämnade in provet på ögongegget. Hoppas det blev tillräckligt med gegg på Stickan bara.. Det var en liten mjuk piprensare som man peta henne med i ögat sedan Toppade man ner den i en burk med någon vätska. In i kylen under natten och iväg med den till labbet idag. När vi lämnat den gick vi en liten promenad så Lovis fick slumra lite i vagnen. För sen var det dags för förta gången på babymassagen :)
Det var jätte mysigt. Vi var sex mammor med olika stora bebisar. Lovis var yngst. Instruktörerna var de två BVC sköterskorna som finns på vårt ställe. Först pratade dom lite om vart idén om baby massage kom ifrån och vi sa vad vi hette, minns dock bara ett namn, på en bebis hehe.. Inge vidare på att komma ihåg det. Jag har ju i te alls gillat min BVC sköterska men i detta sammanhang fungerade hon fint. Sen var dom ju två också.
När de hade tjötat en stund så fick vi lägga våra små på golvet och bli instruerade hur man masserade ben och fötter. Det gick finfint. Lovis protesterade bara på sluten när vi skulle göra övningen "svensk mjölkning" för sista gången. Men då var hon hungrig. Sedan fick vi frukt o saft.. .:) mysigt. Ser fram emot nästa torsdag :)