Lovis 2år

Så var det dags för min lilla prinsessa att fylla 2år. 
Älskade unge vad hon bidrar med kärlek, älskar henne så det gör ont i hela kroppen.
 
Vi hade 2års kalas dagen före hennes födelsedag, De som kom på kalaset var hennes: mamma, pappa, faster Elida, Björn, Farmor Marie, Morfar Arne, Berit, Mormor Yvonne, Bestefar Terje, Ellinor, Kusin Ebba, Anita och Ingemar.
Gästerna fick paj som Lovis var med och lagade, en sallad till och tre sorters saft. Efter maten blev det kaffe och fika. Fikat bestod av sockerkaka med glasyr, kärleksmums, negerbollar, popcorne och till sist en två vånings prinsesstårta som jag slängde ihop på typ 10min, mådde nmligen inte så bra dnna dag, men det gick bra. Hoppas Lovis fick ett fint kalas under de omständigheterna som fanns. Hon fick iaf väldigt många fina presenter.
 
På hennes födelsedag jobbade vi så hon fick med sig en påse med glass till dagis så hade dom firat henne där också. När vi kom hem fick Lovis bestämma middag, hon valde såklat Korv, med mos till. Hon fick en present till av oss och sedan myste vi resten av kvällen. Vi flaggade för henne och födelsedagståget hon fick av oss prydde bordet.