Kelvins dop 20 juli

 Den 18 juli efter Oskar slutat jobbet packade vi in oss i bilen och begav oss österut. Mot Norrköping. Vi hade bokat hotell och på söndagen väntades dop för lilla Kelvin. :)
 
Vackraste biten av den långa vägen. Den är helt klart mellan Jönköping och Gränna. När vägen blir i olika höjd och man har utsikt över Vettern. Speciellt vid detta väder.
 
Såhär gott sov mina pärlor. Lovis ville inte ligga i mitten då det var två madrasser och hon nästan hamnae i kläm, ja då är det klart att man väljer mammas sida. På morgonen berättade Oskar att han sovit riktigt gott. Tror jag de, sån plats han hade haha!
 
På lördag morgon åkte vi till denna lilla busunge. Lilla Kelvin. Under dagen hjälpte vi till med dopförberedelser och lite "passning" av sötnosen. Och jag har bytt min första blöja på en pojk.. haha, kände mig helt borta där på skötordet, men det gick ju bra.. :)
 
På kvällen besökte jag och Oskar en Indisk restaurang, vi kände att vi kunde kosta på oss det. Oskar hade sån matorgasm och som vi åt. :)
 
Oskar fick nån stark gryta..
 
och jag någon örtmarinerad kyckling.
 
Sedan vaknade Lovis och gick all in på naanbrödet. :) Hon charmade till sig friterad banan med glass som kocken bjöd henne på. Hur många barn har klarat det på restaurang?! :)
 
Lovis njuter i hotellsängen..
 
Selfie..... Som jag inte kan vända rätt?? Så ni får vända på datorn :p
Mor, Far och Son vid dopvattnet.
 
Kelvins dopljus.
 
Kärlek <3
 
I denna kyrka får man hänga upp en droppe i ett nät när man döps, fast kelvin fick ett löv för dropparna var slut.
 
Shär fint hade de gjort på bordet.
 
Fikabordet. Sen fick vi även kycklingsallad.
 
Presentbordet.
 
En riktigt stolt Gudmor <3
 
Dopföljet med Alla faddrar och föräldrar och Kelvin såklart.
 
Tre stolta faddrar, Malin, Razmuz och jag.