Ingen får säga så om Lovis!!!!!

Jag undrar faktiskt hur folk tänker!! Blev riktigt ledsen igår. Som ni såg igår så var vi på ögonmottagningen igen. Det hade blivit något vaising med provet som togs senast så de ville göra om det. Vi fick komma in en kvart för sent (ändå var den på morgonen?!) När vi väl kom in på rummet så fick jag skit för att jag inte gjort rent ögat på morgonen. Jag sa att jag inte ville det eftersom jag ville visa hur illa det ser ut varje morgon. Hon tar då en topps och börjar trycka och gnida för att göra rent och Lovis fick jätte ont och blev ledsen. När jag gör rent så gör jag det med en kompress och koksalt, vilket hon inte reagerar så mycket på, precis som den förra doktorn där inne visade mig.
 
När väl testet skulle tas fattade inte doktorn först hur man skulle göra med testet, men hon klurade snart ut det. Hon tog testet och Loviis skrek och grät, skönt nu var det färdigt tänkte jag,men nej hon tappade ut burken med vätskan över en förpackning med kompresser (som hon inte slängde) och sedan fick vi göra om proceduren. När Lovis precis lugnat sig så tog hon testet igen, Lovis skrek och grät. Än en gång tänkte jag att nu måste det väl ändå vara avklarat nu vill jag hem. Men nej när hon skulle bryta av pinnen så gör hon det tanför burken och tappar pinnen på golvet och tantan säger jaja burkn klarade sig i alla fall. Men vi får göra om testet igen. (Skit samma om burken klarade sig för det följer med en ny burk i nästa test) Fan vad fummlig hon var men tredje gången lyckades hon äntligen.
 
När hon är färdig får hon syn på Lovis hand och utbrister "Åå, är hon missbildad?!"
 
Jag tänkte va fan är det kärrngen står och säger?? Min dotter är för i helvete inte missbildad!! Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga men svarade snabbt att "Det heter dysmeli!" Då säger hon att hon är tvungen att gå in och läsa om detta. Hon säger inte varför så jag blir riktigt irriterad när hon letar bland alla hennes uppgifter och undersöknigar och frågar mig inte ens. Jag trodde jag skulle ställa mig och storlipa där inne. Hon frågade varför hon gjort vissa undersökningar och jag svararpå frågar jag inte ens vill svara på. Jag säger att vi är väl omhändertagna på Sahlgrenska så hon behöver inte oroa sig. Då ska hon in och leta efter vad dom skrivit där, vilket hon inte kan se. Hon säger även att de borde skicka svar när hon är färdigbehandlad därifrån. Vadå färdigbehandlad? Tror hon att de ska sy fast fungerande fingrar på henne och så är allt bra sedan?? Nej, jag ville  bara gå ut därifrån. Lovis var ledsen men började smått att lugna sig. 
 
Tillslut kom det fram att hon ville lägga in henne på dropp för att sedan gå in och titta i ögat för att se om ögat är missbildat. ööööh?? Det låter som om det är ett farligt kirrurgiskt ingrepp, nej tack inte nu!! Men det var ögondroppar för att vidga pupillerna för att sedan bara titta, om jag förstod det rätt. Hon ville göra det då, men det ville inte jag! Så skulle få en tid om en månad. Ska försöka ändra så jag kommer till en annan läkare då!
 
Så igår blev jag ganska ledsen. Hoppas man kan förstå det. Vissa tycker att man ska anmäla en sån sak men jag tror inte hon menade något illa, fast samtidigt tycker jag att det kändes som ett riktigt påhopp. Jag har varit mamma i inte ens fyra månader, det är mitt första barn och tror hon då att man vill höra en sådan sak?? Nej jävla kärring asså!!!
 
Lovis är verkligen det fnaste som finns och INGEN får säga så om henne!!